Sign in to follow this  
Followers 0
username

Is the forum kind of unstable lately?

140 posts in this topic

Last few days I got a lot of these address can't be found/reached type errors. Mostly just for a minute or something and after that its fine. But I do get them a lot.

Edited by username

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had the same issue. I'll see if High has any insight to the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think everybody's had the same issue, but it's not new. It's been happening since some time ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happening to me a lot in the past few days only

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's definitely happening more and more over the past few days, maybe the last week or two. Particularly tonight. I just got this one again:

No data received

Unable to load the webpage because the server sent no data.

Here are some suggestions:

Reload this webpage later.

Error 324 (net::ERR_EMPTY_RESPONSE): The server closed the connection without sending any data.

And after that:

Oops! Google Chrome could not connect to www.mygnrforum.com

Suggestions:

Try reloading the page

At this rate I'm going to be forced to go outside and have a social life. I'd hate that. -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought I was the only one, the forum is unbrowsable at this moment. Received the same message 14 times in the last hour.

Share this post


Link to post
Share on other sites

"Issue with the site's host causing me to keep timing out. Apologies guys, I'll be back to full service soon! :("

one hour ago via:

https://www.facebook.com/mygnrforum

This host sucks balls though been having intermittent problems for a long time.

Edited by gunsguy

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get that too. Also, when I try to quote, it doubles it for some reason and I have to delete one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I propose that Highvoltage get's a complete travel ban effective as soon as he get's back. That way he can give the forum his full attention. -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it's been absolutely fucking woeful. I submitted a ticket about it and was planning to make a thread explaining but went to Fremont st with the girlfriend and had dinner + lost a ton of money instead... :lol:

Basically, a disk in the server's RAID array had been throwing up errors and Invision didn't notice until today. This was the cause of the timeouts over the past days/weeks. I've been pretty disappointed with the performance lately and it's been getting worse, this could well explain why. Disk failures can be gradual and get worse as time goes on.

Anyway, they put a new disk in and the array got rebuilt today (pretty sure it's done now) - during the rebuild, the forum would have been almost unuseable.

Anyway, in the 5-10 I've been browsing now, it's been looking good, so hopefully that's the end of it. Better be - we pay what we pay for reliability and performance. I don't consider the way the board has been for the past few weeks acceptable... If it's still crappy in January, we'll be shopping for a new host.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I submitted a ticket about it and was planning to make a thread explaining but went to Fremont st with the girlfriend and had dinner + lost a ton of money instead... :lol:

Selfish. :max:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I submitted a ticket about it and was planning to make a thread explaining but went to Fremont st with the girlfriend and had dinner + lost a ton of money instead... :lol:

Selfish. :max:

Silly me, spending my time in Vegas wining and dining the Mrs instead of spending all my time on here... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
I submitted a ticket about it and was planning to make a thread explaining but went to Fremont st with the girlfriend and had dinner + lost a ton of money instead... :lol:

Selfish. :max:

Silly me, spending my time in Vegas wining and dining the Mrs instead of spending all my time on here... :(

I feel silly and hurt now for thinking we came first in your life. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redundancy is not the same as fault tolerance.

/random

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hasn't timed out for me once today. Really hoping this means it's going to be much more stable than its been the past few months.

If you guys get dropouts at all, please screenshot them and send them to me or report back in here... I'm going to keep complaining if things aren't 100% perfect, it's what we pay for after all. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haven't had a single timeout today either. Thanks for taking care of it!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hasn't timed out for me once today. Really hoping this means it's going to be much more stable than its been the past few months.

If you guys get dropouts at all, please screenshot them and send them to me or report back in here... I'm going to keep complaining if things aren't 100% perfect, it's what we pay for after all. :)

Will do.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is not timing out tonight but slow over here between pages

Share this post


Link to post
Share on other sites

I find that any page with that Jay and Silent Bob sig is taking longer to load.

Or is that down to my shit computer? :tongue2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Between 18:50 and 19:00 (GMT+1) somewhere I got this for about a minute:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@mygnrforum.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Edited by username

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had a few of those yesterday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What's the deal with the weird quotey thing? I kind of hate it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Forum Statistics

    172,938
    Total Topics
    1,527,644
    Total Posts